vidreria a Caldes de Montbui

Reparació de persianes a Caldes de Montbui

reparació de persianes a Caldes de Montbui

Reparació de persianes, tendals i tancaments a Caldes de Montbui

Qualitat i professionalitat. Aquests són els dos punts forts de la nostra empresa especialitzada reparant persianes.

Un dels principals avantatges que li oferim a Cal Vidrier és que a part de productes amb mides estàndard (més econòmics) també realitzem tot tipus d'articles a mida. Això vol dir que sigui quin sigui el seu espai, a la nostra fusteria metàl·lica realitzarem el producte concret que cobreixi les seves necessitats.

Venda directa al públic , tots els nostres productes

El que fem, bàsicament, és una venda directa al públic de tots els articles, ja que som nosaltres qui fabriquem i muntem al seu domicili o empresa. A més a més, si detecta qualsevol error o fallida no es preocupi, ja que amb tan sols una trucada també ens farem càrrec de la seva reparació. Som la seva empresa de reparació de persianes a Caldes de Montbui, tan sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres trucant al: 93 865 53 53.

Les nostres reparacions abasten tot tipus de fallides, com motoritzacions, deterioració per l'ús, o fallides mecàniques en si. El nostre principal punt fort és la qualitat, tant als productes com als serveis; a més a més, sempre li donarem una resposta ràpida i eficient. El fet de ser una empresa familiar ens permet adaptar-nos a les seves necessitats i personalitzar al màxim tots els treballs.

Vingui a veure la nostra àmplia exposició d'articles

Li convidem a veure la nostra àmplia exposició d'articles. Ens trobem a l'avinguda Josep Fontcoberta, número 115 de Caldes de Montbui, Barcelona.

 

Caldes Vitrall, SL – CAL VIDRIER

  Avinguda Josep Fontcuberta, 115,
Caldes de Montbui, 08140, (BARCELONA)

  93 865 53 53

  672 205 915

vidreria a Caldes de Montbui