vidreria a Caldes de Montbui

Carpinteria d’alumini i PVC

Carpinteria d’alumini i PVC a Caldes de Montbui, Barcelona

Carpinteria d’alumini i PVCSom distribuidors de K-line i Kömmerling. Dos empreses capdavanteres en el nostra sector. No hi ha dos feines iguals per això quan ens presenteu el vostre projecta (ja sigui canviar una finestra o fer-les totes noves) ens agrada mantindre una conversa amb vosaltres i saber exactament que és el que esteu buscant. Alumini o PVC?, si és alumini... amb ruptura de pont tèrmic o sense?, amb canal 16 o canal europeu?, arranquem finestres antigues de fusta o les deixem? Que és això de la fulla oculta?, pràcticables o corredisses? Oscilobatent o no?, monocolor o bicolor? Amb doble o triple vidre? amb vidre baix emissiu o sense?... moltes preguntes i dubtes us surgiran; però tranquils, estem aquí per assessorar-vos. Un cop rebeu tota la información sou vosaltres els que escolliu el material i les característiques de les vostres finestres i portes. La nostra recomanació que aposteu per finestres de qualitat, que aportin benestar i estalvi energètic a casa vostra.

Ets arquitecta, constructor, reformista, decorador, industrial? Vols que els teus projectes tinguin valor afegit? Vols apostar per unes finestres de qualitat pels teus clients? Parlem, tenim el que estàs buscant. Les nostres finestres encaixen fantàsticament en qualsevol entorn, compleixen amb la normativa vigent i afegeixen benestar i estalvi energètic per a casa vostra.

Finestres K-Line

Les finestres K-line compleixen amb la normativa vigent i us donen més llum gràcies a la seva fulla oculta. Us ofereix un 20% més de vidre que una finestra tradicional. És ideal tan per obra nova com per rehabilitació.

 

www.ventanaskline.com

Caldes Vitrall, SL
CAL VIDRIER

Avinguda Josep Fontcuberta, 115
Caldes de Montbui, 08140, Barcelona

93 865 53 53

672 205 915

672 205 915

vidreria a Caldes de Montbui