vidreria a Caldes de Montbui

Fusteria metàl·lica a Caldes de Montbui

fusteria metàl·lica a Caldes de Montbui

Cal Vidrier, la seva fusteria metàl·lica i de pvc a Caldes de Montbui

A Cal Vidrier fabriquem i instal·lem tancaments d'alta qualitat. Consulti'ns sense compromís.

Ha comprat un habitatge i desitja adquirir uns tancaments segurs i de qualitat? La seva empresa necessita un rentat de cara i un aparador nou? Vol barrar el perímetre de la seva finca i no sap a qui trucar? A Cal Vidrier tenim la solució a tots els seus problemes i donem resposta a les seves preguntes de manera ràpida i efectiva. Som una fusteria metàl.lica a Caldes de Montbui dedicada a la realització de productes derivats de l'alumini, com a finestres, portes, tancaments o tendals, entre uns altres.

Som distribuïdors de K-Line

Treballem amb K-Line, un dels fabricants més importants del sector. A més a més, confiem en marques capdavanteres, que segueixen la línia de les nostres exigències en qualitat. L'àmplia gamma de producte que distribuïm ens permet abastar una gran quantitat de sol·licituds, entre les quals es poden trobar les següents:

  • Persianes i mosquiteres de diferents mides
  • Vidriats varis, com climalit, laminats o decoratius
  • Mampares de bany i dutxa
  • Porxos i terrasses
  • Portes d'entrada i de pas
  • Finestres, terrasses i balcons

La nostra forma de treballar és molt senzilla i es basa, per complet, a l'atenció íntima i personal. Després de rebre la seva trucada o visita i escoltar les seves necessitats, anem fins a les seves instal·lacions, prenem mides de les estades o productes i, finalment, li presentem un pressupost sense compromís. Si ho accepta, engegarem tot el procediment perquè pugui tenir el producte instal·lat al més aviat possible.

Tenim totes les acreditacions i permisos

A més a més, la nostra fusteria metàl.lica a Caldes de Montbui pertany al registre REA d'instal·ladors autoritzats i compleix amb la normativa vigent de prevenció de riscos laborals.

 

Caldes Vitrall, SL
CAL VIDRIER

Avinguda Josep Fontcuberta, 115
Caldes de Montbui, 08140, Barcelona

93 865 53 53

672 205 915

672 205 915

vidreria a Caldes de Montbui