vidreria a Caldes de Montbui

Reparació de persianes a Caldes de Montbui

reparació de persianes a Caldes de Montbui

Reparació de persianes, tendals i tancaments a Caldes de Montbui

Qualitat i professionalitat. Aquests són els dos punts forts de la nostra empresa especialitzada reparant persianes.

Un dels principals avantatges que li oferim a Cal Vidrier és que a part de productes amb mides estàndard (més econòmics) també realitzem tot tipus d'articles a mida. Això vol dir que sigui quin sigui el seu espai, a la nostra fusteria metàl·lica realitzarem el producte concret que cobreixi les seves necessitats.

Venda directa al públic , tots els nostres productes

El que fem, bàsicament, és una venda directa al públic de tots els articles, ja que som nosaltres qui fabriquem i muntem al seu domicili o empresa. A més a més, si detecta qualsevol error o fallida no es preocupi, ja que amb tan sols una trucada també ens farem càrrec de la seva reparació. Som la seva empresa de reparació de persianes a Caldes de Montbui, tan sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres trucant al: 93 865 53 53.

Les nostres reparacions abasten tot tipus de fallides, com motoritzacions, deterioració per l'ús, o fallides mecàniques en si. El nostre principal punt fort és la qualitat, tant als productes com als serveis; a més a més, sempre li donarem una resposta ràpida i eficient. El fet de ser una empresa familiar ens permet adaptar-nos a les seves necessitats i personalitzar al màxim tots els treballs.

Vingui a veure la nostra àmplia exposició d'articles

Li convidem a veure la nostra àmplia exposició d'articles. Ens trobem a l'avinguda Josep Fontcoberta, número 115 de Caldes de Montbui, Barcelona.

 

Caldes Vitrall, SL
CAL VIDRIER

Avinguda Josep Fontcuberta, 115
Caldes de Montbui, 08140, Barcelona

93 865 53 53

672 205 915

672 205 915

vidreria a Caldes de Montbui